Repro As » O nama

Preduzeće Repro AS doo osnovano je decembra 2007.

Sa prethodnih 15 godina iskustva u veletrgovini, firma je osnovana sa ciljem uvoza hemijskih  proizvoda namenjenih  sektoru ekologije, tačnije podršci Euro 5 standardu kod dizel motora.  Ovim poslom smo se bavili nekoliko godina, a dalju afirmaciju u oblasti ekologije postigli smo prodajom komunalnih posuda i opreme u HCCP standardu, austrijske fabrike Europlast GmbH, a sve kroz Europlast doo, preduzeće u Srbiji.

Od januara 2009 aktiviramo program Toyota viljuškara, koje i danas prodajemo i servisiramo, uz postavljenu servisnu mrežu u Beogradu i Čačku sa preko 130 komada prodatih viljuškara kod naših zadovoljnih kupaca.

Od februara 2015, preduzeće Repro AS doo vrši samostalnu prodaju programa HDPE plastike, kao i Toyota viljuškara, dok se Europlast doo seli u Beograd i većinu svog potencijala posvećuje uvozu i servisiranju aerodromske opreme.  

Repro As  doo trenutno povećava asortiman proizvoda od industrijske HDPE plastike, uključujući programe Nemačke fabrike Auer, mađarske Albu plast i dr, i širi broj partnera u prehrambenoj industriji.

Program Toyota viljuškara ima kontinuitet u servisiranju i održavanju kod starih klijenata sa servisnom radionicom u Čačku, a prodaja dobija zamah sa asortimanom i novim Ugovorom sa zvaničnim Toyota distributerom za Srbiju.

Repro As doo ima za cilj da nastavi da bude stabilan i siguran partner svojim komitentima u godinama pred nama, kao i da proširi broj klijenata.