Repro As » Toyota viljuškari   » Lista kupaca Toyota  » Galerija  

TMHE - Toyota Material Handling Europe

TMHE-Toyota Material Handling Europe je osnovana 2005. godine sa ciljem da uspešno rukovodi operacijama rukovanja opremom Toyote i BT-a u Evropi. Ova nova kompanija donosi znatno iskustvo na evropskom tržištu opreme za manipulaciju teretom. Decenijama, kako BT tako i Toyota su bili lideri po pitanjima kvaliteta, inovacija i usluga servisa. 2006. godine je obeležena 60godišnjica od osnivanja BT-a i 50-godišnjica proizvodnje prvog Toyota viljuškara.

TOYOTA viljuškar je zbog svog kvaliteta i ušteda koje donosi kupcu, već osmu godinu zaredom najprodavaniji viljuškar u svetu

TOYOTA BT viljuškari su svojim kvalitetom pronašli put do svih vodećih kompanija u Srbiji kao što su: "Hemofarm", "Metro Cash Carry", "Kuhne+Nagel", "Sunoko Šećerane", "JP Pošte Srbije", "Nelt Co", "Mlekara Subotica", "Milšped" itd.

 

Klikom na slike otvoriće vam se web stranica sa odgovarajućim sadržajem prema slikama

 

Prednost TOYOTA viljuškara u odnosu na viljuškare drugih proizvođača se ogleda u brzini rada, sigurnosti pri manipulaciji tereta, produktivnosti rukovaoca i bezbednosti na radu. Prednosti TOYOTA viljuškara prema višegodišnjem iskustvu donose uštedu u eksploataciji viljuškara i uštede pri smanjenju mogućnosti da dođe do loma.

Program TOYOTA viljuškara se zasniva na prodaji nove opreme, kao i korišćenih viljuškara, uvezenih iz Engleske.
    Korišćeni viljuškari su dobro održavani, potpuno servisirani i isporučuju se kupcu bez potrebe ikakvih ulaganja.
    Vlasnike Toyota viljuškara pratimo servisom i rezervnim delovima preko naših servisera u Beogradu i Čačku.

Viljuškari TOYOTA su pouzdani i dobra investicija u svakoj manipulaciji tereta.